GOD PÅSKE!

Lederen har ordet,

Hipp og hå hvor dagene går, nå er vi allerede langt inn i 2024, vårjevndøgn er passert og lysere kvelder kommer plutselig.

Alle gode Dachshundvenner – i klubben går aktivitetene sin gang, vi har allerede hatt medlemsdag – vi har hatt flere «Dachsturer», dette er fine tiltak for og samle Dachs familien, både to og -firbente.

Dette er ett tiltak som vi gjerne kunne hatt på flere steder i vårt store geografiske område.

Om noen kunne tenke seg og delta så ta kontakt, vi vil hjelpe dere å komme i gang, bare legge opp til korte hyggelige turer.

Vi har også arrangert Vinerdachsen, der vi hadde Dachshunder lørdag og valpeshow på søndag. Dette var nytt for året hvor det ble 69 Dachshunder og 112 valper av andre raser.

Samme helg gjennomførte vi gentesting av Dachshunder, og ca 70 hunder ble testet.

Dette er viktig for og kartlegging av ryggen for våre Dachser, i det videre arbeidet for sunne friske hunder. Vi leide inn veterinær, pluss at flere andre jobbet med dette.

Sporutvalget har også våknet av vinterdvalen, det er arrangert teoretisk blodsporkurs, bevegelig blodsporprøve kommer nå i gang i takt med at snøen forsvinner. Ordinær blodsporprøve er allerede ferdig planlagt til siste helg i mai. Meld på deres Dachser, og husk KLUBBMESTERSKAPET er innlagt i prøven. Fersksporprøvene starter 1.juli

Da må jeg ikke forglemme Stiklestadutstillingen lørdag 15.juli og Dachsspesial 16.juni, disse er nå åpnet for påmelding.

Vi satser på å skape litt miljø rundt utstillinga, med grilling etc på lørdag kveld, der både utstillere og klubbens medlemmer er velkommen.

Alt dette arrangert på Stiklestad Camping. For dere som har behov for hytte er det flere ledige nå….ring og bestill.

Husk alle Dachshund-interesserte, vi vil gjerne ha deres ideer, spørsmål eller forslag til aktiviteter, så ta kontakt med oss i styret. Vi ønsker nye og gamle medlemmer velkommen.

Vårt slagord er: Vi skal ha det morsomt og arbeide til det beste for våre Dachser uansett hårlag og størrelse!

Da takker jeg for meg denne gang, og ønsker alle medlemmer en riktig

GOD PÅSKE

Og ett videre godt år.

Mvh Leder Brynjar Holmli